Even voorstellen

Welkom bij onze trainingen / masterclasses. We kijken ernaar uit je te supporten!


Al vele jaren verzorgen Stacey Seedorf (State of Mind Network) en Ronald Schouten (Vernieuwende Leiders) diverse trainingen en masterclasses. De combinatie van hun verschillende stijlen, ervaringen, kennis en expertise maken hen tot een uniek duo om te ervaren. In feite vormen zij een best of class combinatie die ervoor zorgt dat vanuit verschillende invalshoeken theorie en praktijk belicht worden. Daarnaast zorgen zij met hun humorvolle manier van samenwerken dat drempels verlaagd worden en leren en ontwikkelen ook leuk kan zijn!

Onze geschiedenis

Alleen al de manier waarop wij - Stacey en Ronald - elkaar ontmoet hebben in 2016 was er al eentje vol dynamiek en het delen van ervaringen. En dat is vandaag de dag nog steeds zo.

Onze vele en veelzijdige ervaringen en onze verschillende - maar ook onze overeenkomstige - zienswijzes zorgen regelmatig voor "verbaal vuuwerk". Beiden krijgen we namelijk energie van het elkaar altijd weer uit blijven dagen m.b.t. onze ambities en aanpakken. 

Beiden hebben we prachtige hoogtepunten , maar ook enorme dieptepunten meegemaakt. De ervaringen die we daarmee opgedaan hebben gebruiken we dagelijks in ons leven. Ook gebruiken we deze ervaringen in onze trainingen en masterclasses zodat we de deelnemers aan onze sessies uitstekend kunnen supporten bij de vraagstukken en/of ambities die zij hebben. Ervaringscijfers

>14500

deelnemers

75

jaar ervaring

10+

plezier

Stacey Seedorf

Trainer / Presentator / Coach / Auteur

De basis van zijn werk ligt altijd in de bewustwording van het individu zelf. Dit is de meest essentiele sleutel die je als mens in handen kunt hebben.

Je hebt altijd de masterkey waarmee je elke interne deur geopend krijgt.

Stacey ziijn missie is om personen en bedrijven de  juiste persepectief te geven waarmee ze weer overeind kunnen komen en als individu of als onderneming op weg kunnen naar geluk en succes !

Ronald Schouten

Trainer / Presentator / Business coach / Auteur

Vanaf het begin van zijn carriere staat Ronald met veel plezier en enthousiasme voor kleine en grote groepen. Zijn tientallen jaren ervaring in het geven van presentaties en trainingen staan garant voor vele ingredienten om je eigen succesrecepten verder te completeren of te maken.

Vanuit zijn verschillende management & directiefuncties heeft Ronald zijn veelzijdigheid van in het in "in beweging krijgen van de ander(en)" verder uitgebouwd.

Met veel plezier helpt hij daarom ondernemers/managers/ professionals om over hun eigen schaduw heen te stappen om ze te laten ervaren dat ze tot meer in staat zijn dan ze zelf denken te kunnen.

Als inspirator en moderator geeft hij je niet alleen energie, maar geniet Ronald ook zelf zichtbaar met "het performen op een podium". 

Het duo wat hij samen met Stacey vormt zorgt voor een bijzondere wisselwerking en dynamiek die altijd gericht is op verbinding met de deelnemers van hun sessies.